بصیرت جوانان

اطلاع رسانی وفعالیتهای خبری ومطبوعاتی

بصیرت جوانان

اطلاع رسانی وفعالیتهای خبری ومطبوعاتی

پایگاه اطلاع رسانی و امور خبری بصیرت جوانان

بایگانی

*«میز احزاب» در ستاد انتخابات از هم اکنون مستقر شود*

به گزارش بصیرت جوانان:باحضور وزیرکشور، معاون سیاسی،مدیرکل سیاسی، رئیس اداره سیاسی وزارت کشور،دکتر زالی رئیس ستادملی مبارزه با کرونای پایتخت و دبیران کل احزاب ایران همایش بزرگ نقش احزاب ایران در برگزاری انتخابات ۲۸خردادماه سال۱۴۰۰در سالن۶۰۰نفره وزارت کشور عصر روز چهارشنبه سیزدهمین روز از اسفندماه سال جاری برگزار شد.

متن سخنرانی دبیر کل حزب مجمع مشارکت اسلامی جوانان و بازرس خانه احزاب ایران در *همایش نقش احزاب در انتخابات ۱۴۰۰* منتشر می گردد.
به گزارش حوزه سیاسی بصیرت جوانان: این همایش سیاسی  امروز چهارشنبه سیزدهم اسفند ماه سال جاری از ساعت14الی17 در محل سالن ۶۰۰نفره وزارت کشور برگزار شد.
بنابه گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی و امورخبری بصیرت جوانان:  جعفر خداقلی زاده معتقد است برگزاری انتخاباتی سالم و آزاد که در آن از هرجناح سیاسی بتوانند، حضور یابند و ارائه برنامه کنند، زمینه ساز مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ملی و محلی خواهد بود.
به گزارش خبرنگار ما:متن کامل سخنرانی دبیرکل حزب مجمع مشارکت اسلامی جوانان به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم

باسلام و احترام  به محضر مبارک حضرت امام خامنه ای مدظله العالی و ارسال رحمت و درود بیکران الهی به ارواح طیبه شهدای والامقام و حضرت امام خمینی ره و همچنین عرض سلام و احترام به حضور وزیر محترم کشور،معاونت سیاسی، مسئولان محترم اداره کل سیاسی، دبیران کل احزاب و تشکل های سیاسی کشور و خبرنگاران و گزارشگران عرصه خبر و رسانه بویژه رسانه ملی و و عرض تبریک فرارسیدن سال نو به ملت شریف ایران اسلامی و تقدیر و تشکر از هیات رئیسه محترم و اعضای شورای مرکزی خانه احزاب ایران در برگزاری این همایش مهم سیاسی و اثرگذار بدون مقدمه و شرح بصورت تیتروار و مختصر در آستانه برگزاری اولین انتخابات ایام کرونایی در ۲۸خرداد ماه سال۱۴۰۰ به چند موضوع اشاره میکنم:
۱_تشکیل میز احزاب برای برنامه ریزی جهت بازدیدو نظارت واقعی احزاب و تشکل های سیاسی در ستاد انتخابات کشور می بایست در جهت تحقق کامل منشور سیاسی ابلاغی وزیر محترم کشور به تمام استانداری ها و فرمانداریها از هم اکنون با دستور وزیر محترم کشور آغاز شود و امکانات لازم و گسترده جهت نظارت بر نحوه برگزاری انتخابات  ۲۸خردادماه سال۱۴۰۰فراهم گردد.باید معلوم  شود که احزاب و تشکل های سیاسی نقش مهم و به سزایی در گرمتر کردن تنور انتخابات در گذشته داشته ، حال دارند و در آینده نیزخواهند داشت. البته در این اوضاع نابسامان کرونایی , و شیوع اوج بیماری کرونایی انگلیسی که مرزهای شهرها را درهم نوردیده است و همه استان‌ها و شهرستان‌ها و حتی روستاها در برابر حمله آن یکی پس از دیگری سقوط می کنند و  فشارها و تحریم های فلج کننده خارجی  و عملکرد نامطلوب و نامناسب برخی مسئولان و دستگاههای اجرایی که باعث ایجاد تورم و گرامی گشته و نابرابری حقوق اقشار مختلف ، منجر به ایجاد شکاف عمیق بین مسئولان و مردم گشته و فاصله طبقاتی گسترده بوجود آورده است و بار گرانی به دوش مردم که صاحبان اصلی نظام هستند، گذاشته شده است، اگر راهکارهای اساسی و چاره اندیشی پیش از موعد برگزاری انتخابات نشود، نمی توان به میزان مشارکت حداکثری مردم امید بیشتر داشت؟ این نکته بسیار مهم و قابل تامل است؟
۲_عدم همسویی رسانه ها و چند صدایی بوجود آمده و مقایسه وضعیت نابسامان گرانی، تورم، بیماری و نابرابری عیدی و پاداش اخرسال۱۳۹۹ و درآمدهای نابرابر و ناعادلانه بین اقشار مختلف مردم باعث شده است که مردم نگاه منفی هم به دولتمردان داشته باشند و هم به مجموعه حاکمیت  و این خطر و تهدید بزرگ است که استقلال و آزادی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که محوری ترین شعارهای ارزشی انقلاب اسلامی است را نشانه رفته است و لذا باید هرچه سریعتر با وحدت و همدلی بین دولت و حاکمیت و مردم  آثار سوء این نگاه منفی از بین برود و مردم را به آینده امیدوار کند؟ تا با امید و نشاط به پای صندوق های اخذ رای بروند؟
۳_برگزاری انتخابات بصورت الکترونیکی می بایست در اولویت مسئولان برگزاری انتخابات باشد تا در کمترین زمان ممکن بتوان نتیجه انتخابات را در عرصه ملی و محلی بدون استفاده از اقلام نوشتاری که سلامت رای دهندگان و برگزارکنندگان را تهدید می کند، به مردم اعلام کنند.
۴_ از مجلس شورای اسلامی انتظار می رود با تغییر در قانون انتخابات ریاست جمهوری که در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران آمده است، نسبت به ایجاد محدودیت در راه مشارکت حداکثری مردم اقدام نکند و بگذارند مردم با روحیات و شرایط اول انقلاب اسلامی وارد انتخابات بشوند؟
علت اصلی بسیاری از نابسامانی‌های اقتصادی در کشور نادیده انگاشتن ارزش های اسلامی و روحیات انقلابی و چشم رو هم چشمی مذموم است؟ لذا باید شرایط را برای حضور همگان فراهم ساخت؟ در جبهه های جنگ تنها دکتر و مهندس در خط مقدم مبارزه نبودند بلکه آن بسیجی درس نخوانده روستایی عالی مقام در نزد پروردگار متعال و مردم شریف نیزخط شکن بود و بهتر از یک دکتر و مهندس در دفاع از میهن اسلامی عمل کرده است پس چرا ما با اقدامی نسنجیده با تغییر شرایط قانون انتخابات فقط بخش دارای مدرک تحصیلی و مسئولان را به بدنه انتخابات بعنوان رای گیرنده تزریق کنیم و دیگران رای دهنده باشند؟اینها با روحیات انقلابی و جهادی بسیار فاصله دارد؟و اگر چنین تغییری در اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ایجاد شود می بایست طبق اصل ششم به همه پرسی گذاشته شود؟
۵_به جای درست کردن بسته های معیشتی و توزیع نابرابر آن بین مردم باید یک فکر اساسی برای دستگیری واقعی از محرومین و مستضعفین داشته باشیم و اینکار شدنی است؟ عده ای از بسته های معیشتی برخوردار می شوند و عده ای هم نمی شوند، باید معیارهای دریافت کمک های دولتی بصورت محله به محله  ارزیابی گشته و دست همه نیازمندان را بگیریم؟
۶_ در انتخابات محلی لازم است مسئولان به قانون عمل کنند  بعنوان مثال با ادغام سه شهر تهران،تجریش و شهرری هرگز ما به عدالت در توزیع امکانات و خدمات دراین سه شهر نخواهیم رسید؟نتیجه آن نابرابری خدمات و نارضایتی مردم و فاصله بین بالا و پایین شهر خواهد بود؟
باید طبق اصل۱۰۰ قانون اساسی عمل شود و برای هر شهر یک شورای اسلامی انتخاب شود نه برای سه شهر یک شورای اسلامی؟
این نکته بسیار مهمی است که وزارت کشور و مجلس شورای اسلامی باید بدان توجه نمایند و عمل کنند؟
کجای تهران نوشته شد، شورای اسلامی شهرری؟
کجای شهرری نوشته شد، شورای اسلامی تجریش؟
پس نگاه قانونی به انتخابات داشته باشیم و با وابسته کردن یک یا دو شهر به شهر دیگر خلاف قانون و شرع عمل نکنیم؟
۷_ در موضوع انتخابات اسلام آبادنظامی شهرری هم که بزرگترین حوزه انتخابیه بخش مرکزی ری است، باتوجه به انحلال شورای اسلامی دوره پنجم و برکناری دهیاری آن که پرونده آن در محاکم قضایی در حال رسیدگی است به لحاظ سوابق گذشته این محله و مشاهده عملکرد متولیان محلی که حدود یکسال است محله بدون شورای اسلامی اداره می کنند، یک نگاه  منفی عمیق نسبت به برگزاری انتخابات شورای اسلامی وجود دارد که می بایست آسیب شناسی جدی در
این رابطه بعمل آید و افکار عمومی را توجیه نمایند؟
۸_وظیفه است از مدافعین سلامت اعم از دکتر, پرستار و حتی بیمار مبتلا به کرونا که درمبارزه با این بیماری منحوس تلاش می کنند، قدردانی و تشکر لازم بعمل آید.اما یک نکته بسیار مهم دراین دفاع سلامت وجود دارد؟
در این دفاع هم دکتر و پرستار در جبهه نبرد حضور دارند و هم خود بیمار؟ و این موقعیت حساس است که هردو در حال مبارزه هستند هم باید از دکتر و پرستار که جان عزیز خود را برای نجات یک انسان به مخاطره انداخته اند تجلیل شود و هم از بیمار عزیزی که نهایت تلاش خود را برای بازیابی سلامت خود در مبارزه با بیماری مصروف می دارد یا به بهبودی کامل می رسد یا جان عزیز خود را ازدست می دهد و جان به جان آفرین تسلیم می کند، باید مورد تفقد و تجلیل واقع شود؟ و لذا پیشنهاد می کنیم *بنیاد حمایت از جانباختگان و شهدای سلامت زیرنظر ستاد ملی مبارزه با کرونا* شکل بگیرد و از جانباختگان که بسیاری از آنان از اقشار کم در آمد هستند، پشتیبانی و حمایت جدی معنوی و مالی در برگزاری مراسم تدفین و برگزاری مجالس یادبود آنان بعمل آید که فشار سنگین به دوش خانواده های آنان دراین ایام گرانی و تورم برای خرید قبر،چاپ اعلامیه، پذیرایی از میهمانان و غیره به دوش بازماندگان و خانواده ها نیفتد که هم عزیزی را ازدست داده باشند و هم خود دچار فقر و بدهی شوند؟
ستاد ملی مبارزه با کرونا در این رابطه باید بصورت جدی با دستور وزیر محترم کشور اقدام کند؟
نمی شود در دفاع از سلامت کشور یک مؤلفه شهید و مؤلفه دوم غیرشهید محسوب شود که باید در آن تدبر و تفکر بیشتر گردد.

در پایان از درگاه خداوند متعال به ارواح جانباختگان کرونا و دبیران کل جان به جان آفرین تسلیم کرده رحمت و مغفرت واسعه الهی را مسئلت می نمایم.

جعفر خداقلی زاده
دبیرکل حزب مجمع مشارکت اسلامی جوانان و بازرس خانه احزاب ایران
۱۳۹۹/۱۲/۱۳

  • جعفر خدا قلی زاده

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی